Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022: Jij maakt het verschil!

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 2022: Jij maakt het verschil!

Onze chauffeurs staan in het zonnetje. Vandaag op 8 december 2022 wordt er weer volop aandacht gegeven aan onze toppers op de weg: de hardwerkende mannen en vrouwen achter het stuur van onze vrachtwagens. Zij zijn het die het verschil maken. Op deze dag van de vrachtwagenchauffeur proosten we met een duurzame koffiebeker. Zo reduceren al onze chauffeurs het afval van plastic, papier en gaan we samen verspilling tegen. Chauffeurs bedankt en geniet onderweg van het zwarte goud in deze duurzame beker!

Chauffeurs in een welverdiend zonnetje

Om deze grote dag mogelijk te maken zijn wij ook partner van het Sectorinstituut en Truckstar die actief bijdraagt aan het slagen van deze dag. Waarom? Gewoon, omdat ook wij vinden dat al die hardwerkende chauffeurs dat verdienen. 

Samen milieuvervuiling voorkomen

Vandaag de dag is onze focus gericht op het reduceren van zowel CO2, als ook op andere gebieden. Om de enorme plastic producten die na eenmalig gebruik door onze chauffeurs worden weggegooid te verminderen zijn herbruikbare bekers ons cadeau. Zo voorkomen wij milieuvervuiling en plastic soep in onze oceanen.

#DVD2022

Over de auteur

admin administrator

Vacatures