Wij investeren in Smart Driver Coaching voor duurzame inzetbaarheid

Wij investeren in Smart Driver Coaching voor duurzame inzetbaarheid

Net als Ways Europe zijn wij ervan overtuigd dat een blije chauffeur iemand is, die beter wordt in zijn werk en het gevoel heeft van waarde te zijn voor zijn bedrijf. Daarom zijn we recent gestart met het innovatieve Smart Driver Coaching-programma van Ways Europe om samen het rendement van ons bedrijf te verbeteren door chauffeurs intensief te coachen op hun prestaties.

Doelen Smart Driver Coaching-Programma

Voor velen zijn wij een sociale en betrokken werkgever. Wij hechten veel waarde aan een goed contact met onze chauffeurs. Daarnaast zijn wij ons er net als Ways Europe van bewust goede chauffeurs niet voor het oprapen liggen. Daarom is het van belang goed voor uw chauffeurs te zorgen. Een blije chauffeur is van veel waarde voor ons bedrijf. Het transport van brandstoffen en chemicali├źn stelt hoge kwaliteitseisen aan de vervoerder. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan training en ontwikkeling van de chauffeurs. De doelen van dit Smart Driver Coaching-programma zijn:

  • continue werken aan de prestaties van de chauffeurs
  • verbeteren van de communicatie tussen chauffeurs en kantoor
  • bevorderen van duurzame inzetbaarheid van het personeel

Stimulans voor prestatieverbetering

Ways Europe analyseert met Smart Driver Coaching onze data in een intelligent medewerkers-platform van Apployee, waardoor de ontwikkelpunten per chauffeur nauwkeurig in beeld gebracht worden. Met behulp van gamification worden chauffeurs via een Driver app gestimuleerd hun prestaties te optimaliseren.

Het programma biedt onze chauffeurs nu de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. De chauffeursapp geeft hen inzicht in hun realtime prestaties en tips om rijgedrag te verbeteren. Maar gedragsverandering vereist meer dan het tonen van data. De kracht van het programma zit er met name in dat ons bedrijf wordt ondersteund om de chauffeursontwikkeling zelf naar een hoger niveau te brengen.

In een kick-off met de chauffeur kijken we samen hoe we nog verder kunnen ontwikkelen. Net zoals Ways Europe, kijken wij uit naar de reacties en behaalde resultaten van onze chauffeurs.

Nulmeting uitzonderlijk hoge scores

“Prachtig om te zien dat de nulmeting al uitzonderlijk hoge scores laat zien voor het rijgedrag van de chauffeurs. Dit toont aan dat zij al actief bezig zijn met het verbeteren van hun vaardigheden!”, aldus John Kramer van Ways Europe.

Over de auteur

admin administrator

Vacatures