Duurzaam

DUURZAAM

Van Waveren Transport werkt met de nieuwste technologie voor veiligheid en prestaties met lage emissies

Duurzaam en bewust: ons bedrijfsbeleid is erop gericht de opdrachten op een veilige, milieubewuste en kwalitatief hoogwaardige manier uit te voeren. Hierin staat klanttevredenheid centraal. Ons bedrijf is SQAS geregistreerd en wordt jaarlijks getoetst door een erkend certificering bureau.

CO2-Reductie

Van Waveren Transport volgt de principes van SQAS. Met het Kwaliteit Management Systeem als basis voeren wij trainingen en extra analyses op het gebied van veiligheid en milieurisico’s. Ook door de focus en sturing op het rijgedrag van de chauffeurs, ontstaat er zuinig rijgedrag en meer CO2-reductie…

Veiligheidsvoorschriften

Van Waveren Transport is SQAS geregistreerd, dit houdt in dat het bedrijf is getoetst op naleving van wet- en regelgeving, veiligheid, security, kwaliteit, milieuzaken, veiligheidscultuur, etc. Dit beleid wordt bewaakt door de afdeling QHSSE (Quality, Health, Safety, Security, Environment).

Opleiding en training

Door het bieden van een actief en actueel trainingsprogramma aan onze werknemers zorgen we ervoor dat ze altijd voldoen aan de hoogste eisen in het vakgebied. Zo wordt de productkennis op peil gehouden door verschillende opleidingen en trainingen.


Translate »