Duurzaam

Duurzaam

Moderne technologie voor veiligheid en lage emissies zorgen voor

Duurzaam Transport

Duurzaam en bewust

Ons bedrijfsbeleid richt zich met name op het veilig, milieubewust en kwalitatief hoogwaardig uitvoeren van opdrachten. Daarom staat klanttevredenheid centraal. Ons bedrijf is SQAS geregistreerd. Het wordt jaarlijks getoetst door een erkend certificering bureau.

Duurzaam met CO2-reductie

De focus op veiligheid, milieu en klimaat, door onder andere CO2-reductie is ons businessmodel. Bijvoorbeeld door de focus en sturing op het rijgedrag van de chauffeurs ontstaat er zuinig rijgedrag en meer CO2-reductie. Kortom een duurzame investering.

De QHSSE afdeling (Quality, Health, Safety, Security en Environment, red,) heeft een centrale positie in ons bedrijf met als doel de kwaliteit te waarborgen en duurzame beslissingen te nemen.

Duurzaam en veilig

Kwaliteit en veiligheid zijn volledig ingebed in onze bedrijfscultuur en onze dagelijkse processen. Bijvoorbeeld door de SQAS (Safety & Quality Assessment System) beoordeling. Bovendien bieden wij veel training en ervaring. Daarnaast is er ook veel aandacht voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Neem onze chauffeur Martin Kolff uit Dirksland. Hij mocht zich in 2021 weer een jaar lang de veiligste chauffeur van Nederland noemen! Lees meer… 

CO2-Reductie LNG

CO2-Reductie

CO2-reductie betekent veel winst. Wij rijden vooral tankcontainers. Vier trucks rijden nagenoeg volcontinu. Daarom investeren wij geregeld in nieuw materieel voornamelijk van Volvo. Bijvoorbeeld bij ruim een kwart miljoen kilometer per jaar scheelt I-Save met Turbo Compound-motor duizenden liters diesel. Dit leidt tot tonnen CO2 besparing.
Meer over CO2-reductie >

Veiligheid

Veiligheid op de weg staat bij Van Waveren Transport op nr. 1. Kortom dit onderwerp leeft dagelijks binnen de organisatie. Daarom verbeteren wij de kwaliteit en veiligheid continu door toolbox meetings, vergaderingen en trainingen. Dit alles met inachtneming van de bescherming van mens, dier en milieu.
Meer over veiligheid >

Opleiding & Training

Opleiding & Training

Wij bieden opleiding en training aan alle nieuwe werknemers die in dienst komen. Dit is een passend programma afhankelijk van scholing en ervaring. Elke nieuwe chauffeur bij Van Waveren Transport doorloopt altijd eerst een inwerkprogramma.
Meer over opleiding & training >

Een kijkje in de klas

Duurzaam en training in de klas

Opleiding & Training

Onze chauffeurs beschikken over de volgende opleidingen en certificaten:

  • ADR certificaat
  • BBS (Behavior Based Safety)
  • ISOPA (MDI/TDI) vervoer in tanks
  • Incidentenbestrijding tankwagen chauffeurs
  • Veilig laden en lossen

Allereerst mogen ze hiermee gevaarlijke stoffen veilig laden, vervoeren en lossen binnen Europa. Ook zijn ze in staat te anticiperen, veilig en defensief te rijden. Ten slotte is de chauffeur niet alleen getraind hoe te handelen bij noodsituaties, maar ook bekend en vertrouwd met de gevaren bij het laden en lossen van gevaarlijke stoffen.

Vacatures