Bedrijfsfilosofie

Innovatief, betrouwbaar vervoer en continuïteit reflecteren onze

Filosofie

Hoge kwaliteit en zo veilig mogelijk

Bedrijfsfilosofie: Alles bij Van Waveren Transport is erop gericht om op een zo veilig mogelijke manier zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand en zitten in de genen van ons transportbedrijf.

Up-to-date, innovatief materieel en veel training

Als dienstverlener in transport voldoen wij niet alleen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, maar ook van veiligheid en milieu. Dit hoge niveau bereiken we met up-to-date en innovatief materieel. Ook veel training voor onze chauffeurs en transport specialisten op het hoofdkantoor dragen hier aan bij.

Door de mate van training hebben onze chauffeurs uitstekende brandstofverbruik resultaten. Vanwege de focus en het sturen op het rijgedrag van de chauffeurs ontstaat zuinig rijgedrag en automatisch meer CO2-reductie. Daarnaast zijn ADR en BBS voor ons de standaard.

Filosofie voor veilig vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg

Van Waveren Transport staat voor innovatieve, betrouwbare dienstverlening. Wij vervoeren gevaarlijke stoffen veilig in tankwagens en tankcontainers over de weg. Gebaseerd op ontwikkelingen in de samenleving voelt de organisatie zich sterk verantwoordelijk voor mens, dier en milieu.

Onze filosofie: van compenseren naar reduceren van CO2

Focus op veiligheid, milieu en klimaat. Dit zorgt voor continuïteit, tevreden chauffeurs en veel vaste opdrachtgevers. Naast het feit dat onze chauffeurs zeer goede brandstofverbruik resultaten behalen, met een verbruik van meer dan 2 miljoen liter brandstof per jaar, zijn we ook altijd op zoek naar meer besparingen.

Volvo Fuel Concept Challenge

Wij streven niet naar compenseren, maar naar reduceren. Dit heeft geleid tot zowel het 4 jaar op rij winnen van de Volvo Fuel Concept Challenge, als winst bij de Shell Fuelsave Partner European Driver Competition.

Klimaatakkoord als basis van CO2 reductie programma

Van Waveren Transport stelt zich ten doel dienstverlening te leveren die continuïteit biedt aan haar opdrachtgevers. Door duurzaam materieel te bieden en zich te laten leiden door de behoeften vanuit de industrie. Het klimaatakkoord vormt de basis van onze energietransitie en CO2 reductie programma. Tevens draagt de inzet van een duurzaam trainingsprogramma voor onze medewerkers bij aan zowel de ontwikkeling van een gezonde en vitale leefstijl, als een verdere reductie van de uitstoot van CO2.

Vanwege de energietransitie zijn wij de markt aan het verkennen met als doel kansen te vinden die die aansluiten bij onze visie en missie.

Vacatures