Bedrijfsfilosofie

FILOSOFIE

Focus op veiligheid, milieu en klimaat, zorgt voor innovatief en betrouwbaar vervoer, continuïteit, tevreden chauffeurs en veel vaste opdrachtgevers

Hoge kwaliteit zo veilig mogelijk leveren

Bedrijfsfilosofie: Alles bij Van Waveren Transport is erop gericht om op een zo veilig mogelijke manier zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand en zitten in de genen van ons transportbedrijf.

Up-to-date en innovatief materieel en veel training

Als dienstverlener in transport voldoen wij niet alleen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit, maar ook van veiligheid en milieu. Dit hoge niveau bereiken we met up-to-date en innovatief materieel en veel training voor onze chauffeurs en transport specialisten op het hoofdkantoor.

Door de mate van training hebben onze chauffeurs uitstekende brandstofverbruik resultaten. Door te focussen en te sturen op het rijgedrag van de chauffeurs ontstaat zuinig rijgedrag en automatisch meer CO2-reductie. Daarnaast zijn ADR en BBS voor ons de standaard.

Veilig vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg

Van Waveren Transport staat voor innovatieve, betrouwbare dienstverlening en veilig vervoer van gevaarlijke stoffen in tankwagens en tankcontainers over de weg. Gebaseerd op ontwikkelingen in de samenleving voelt de organisatie zich sterk verantwoordelijk voor mens, dier en milieu.

Onze filosofie: van compenseren naar reduceren van CO2

Focus op veiligheid, milieu en klimaat. Dit zorgt voor continuïteit, tevreden chauffeurs en veel vaste opdrachtgevers. Naast het feit dat onze chauffeurs zeer goede brandstofverbruik resultaten behalen, met een verbruik van meer dan 2 miljoen liter brandstof per jaar, zijn we altijd op zoek naar meer besparingen.

Volvo Fuel Concept Challenge

We gaan van compenseren naar reduceren. Niet voor niets hebben we vier jaar op rij de Volvo Fuel Concept Challenge en het Shell Fuelsave Partner European Driver Competition gewonnen.

Klimaatakkoord basis van CO2 reductie programma

Van Waveren Transport stelt zich ten doel dienstverlening te leveren die continuïteit biedt aan haar opdrachtgevers, door duurzaam materieel te bieden en zich te laten leiden door de behoeften vanuit de industrie. Het klimaatakkoord vormt de basis van onze energietransitie en CO2 reductie programma. De inzet van een duurzaam trainingsprogramma voor onze medewerkers draagt bij aan zowel de ontwikkeling van een gezonde en vitale leefstijl, als een verdere reductie van de uitstoot van CO2.

Vanwege de energietransitie zijn wij de markt aan het verkennen en zijn wij opzoek naar kansen die aansluiten bij onze visie en missie.

Translate »