Over ons

Met ruim honderd gekwalificeerde medewerkers is Van Waveren een

Professioneel familiebedrijf

50 jaar veilig transport over de weg

Van Waveren Transport is een professioneel en internationaal familiebedrijf. Al 50 jaar gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Onze hoofd bedrijfsactiviteiten en diensten bestaan uit tankcontainer transport en brandstofdistributie.

Van Waveren Transport, een familiebedrijf

Internationaal familiebedrijf Van Waveren Transport is een organisatie waarbij de opdrachtgevers professioneel en als familie worden behandeld. Al drie generaties lang is het transportbedrijf gericht op scholing, begeleiding en training voor veilig vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg.

We vervoeren voornamelijk tankcontainers met chemicaliën en brandstoffen. Van de 65 trekkers zijn er 45 in onze eigen blauwe kleur. Deze tankcontainers vervoeren chemicaliën voornamelijk in de Benelux, Duitsland en Antwerpen, maar ook in Frankrijk, Spanje en Turkije. De overige vrachtwagens worden ingezet bij brandstofdistributie.

Focus op verkeer, kwaliteit en veiligheid

Door persoonlijke betrokkenheid met onze 120 gekwalificeerde medewerkers, een modern wagenpark met zo’n 65 trekkers en een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers onderscheidt Van Waveren zich in de transportbranche.

In 1972 richtte vader Es van Waveren, het gelijknamige ‘Van Waveren Transport’ op, met als doel: professioneel en veilig vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Van die dag af aan heeft hij focus op verkeer, kwaliteit en veiligheid. Dit beleid van Es is vandaag de dag nog steeds belangrijk voor ons, ofwel nog belangrijker!

Onze specialisten

Ons team bestaat uit diverse specialisten met ieder hun eigen specialistische vakkennis. De eigen QHSSE afdeling (Quality, Health, Safety, Security en Environment) binnen Van Waveren Transport is waar de beslissingen worden gemaakt.
Meer over onze specialisten >

Filosofie

Bedrijfsfilosofie: Alles bij Van Waveren Transport is erop gericht om op een zo veilig mogelijke manier zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren. Kwaliteit en veiligheid gaan hand in hand en zitten in de genen van ons transportbedrijf.
Meer over de bedrijfsfilosofie >

Bedrijfshistorie

Onze bedrijfshistorie telt al 50 jaar scholing, begeleiding en training voor veilig vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Van Waveren Transport is een professioneel familiebedrijf, met drie generaties tot nu toe.
Meer over onze historie >

Kijkje achter de schermen

3 generaties kennis en ervaring bij Van Waveren

Vader Es van Waveren heeft intussen zijn functie overgedragen aan zijn drie dochters. Naast QHSSE manager & veiligheidsadviseur dochter Marga werkt haar zus Annemarie in het bedrijf als administratief medewerkster en is haar andere zus Esther mede-eigenaar.

Inmiddels is Es met pensioen, wel is hij nog steeds regelmatig aanwezig en bezig met techniek. Rowdy, zoon van Marga, staat op de planning en neef Robbie vervult de rol van QHSSE-manager (kwaliteit, gezondheid, veiligheid, beveiliging en milieu, red,).

Vacatures