Over ons

Van Waveren Transport is een professioneel en internationaal familiebedrijf, gespecialiseerd in het vervoer van gevaarlijke stoffen over de weg. Onze bedrijfsactiviteiten bestaan uit het vervoer van motorbrandstoffen, tankcontainer transport, koeriersdiensten en olie ververs service.

Door persoonlijk betrokken te zijn met onze ruim 100 gekwalificeerde medewerkers, een modern wagenpark met zo’n 65 trekkende eenheden en nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers, onderscheidt Van Waveren zich in de transport branche.

vanwaveren_opleiding

Bedrijfshistorie

1972

Van Waveren Transport is in 1972 opgericht door Es van Waveren. Goederen werden van en naar de havens van Amsterdam vervoerd en in de winter werd voor een grote oliemaatschappij olie vervoerd. Toen deze ook het vervoer van motorbrandstoffen ging uitbesteden is van Waveren zich gaan specialiseren in dit tanktransport.

1980

Acht jaar later werd de Van Waveren Transport koeriersdienst een feit. In 1981 begon Adri, de vrouw van Es, met het opzetten van een koeriersdienst voor diverse opdrachtgevers in de grafische industrie. Deze koeriersdienst is later uitgebreid met distributie met bakwagens voor stukgoed en pallet zendingen voor uiteenlopende branches.

1985

In 1985 kwam de dienst van het vervoeren van zeecontainers erbij. Enkele jaren later is dit werk uitgebouwd tot het vervoer van tankcontainers, met als specialisatie het laden, vervoeren en lossen van ADR producten. Vanaf 1987 zijn de drie dochters van Es en Adri bij het bedrijf gekomen. Marga, Esther en Annemarie zijn begonnen als koerier.

2021

In 2021 is Van Waveren 49 jaar meester in transport. Met een hecht team van gespecialiseerde mensen en zeer compleet uitgerust materieel, voldoet het bedrijf aan alle eisen voor veilig vervoer van o.a. gevaarlijke stoffen en is het toonaangevend in het vervoeren van ADR producten.

Translate »