Alle chauffeurs weer een nieuwe veiligheidshelm

Alle chauffeurs weer een nieuwe veiligheidshelm

Onze chauffeurs kunnen ook de komende vijf jaar weer veilig het werk doen met een nieuwe veiligheidshelm! Onze veiligheidshelmen gemaakt van hoge kwaliteit ABS-polymeriaat (ABS) worden volgens de richtlijnen iedere vijf jaar vervangen.

Om zeker te zijn van de beschermende functie van de helm, adviseren wij onze chauffeurs de helm regelmatig te controleren op beschadigingen zoals diepe krassen, scheurtjes, breuken. Bij aanwezigheid hiervan vervangen we de veiligheidshelm direct.

Normaal gebruik veiligheidshelm

Daarnaast is de levensduur van een veiligheidshelm afhankelijk van de omstandigheden waaronder deze gebruikt wordt en het materiaal waarvan de helm is gemaakt. Bij normaal gebruik (bij daglicht (zonlicht) en normale buitentemperaturen tussen -5 en 30°C) is de sterkte van het materiaal na ongeveer vijf jaar zodanig verminderd dat de beschermfunctie van de veiligheidshelm is aangetast.

Veiligheidshelm geschikt voor gevaarlijke zones

Het ontwerp van de veiligheidshelm MSA V-Gard 520 zorgt voor een ideale connectie met onze oorkappen, vizieren of het bevestigen van een hoofdband van MSA-brillen met adapter voor veiligheidsbrillen. De ingebouwde regengoot en korte rand zorgen voor prima zicht tijdens het buitenwerk. De veiligheidshelm is getest volgens EN 13463-1 en daardoor geschikt voor gebruik in ATEX-omgevingen gevaarlijke zones. De helm voldoet aan EN 397 (440 V AC) en EN 50365 (1.000 V AC).

Over de auteur

admin administrator

Vacatures