Tankwagen chauffeur Monica genomineerd voor Shell Smiling Stars

Tankwagen chauffeur Monica genomineerd voor Shell Smiling Stars

Het Shell Smiling Stars- corporate event is een intern stimuleringsprogramma van Shell. Een persoonlijke once-in-a-lifetime ervaring voor ruim duizend mensen uit meer dan 60 landen gedurende 4 dagen in Dubai. Onze tankwagen chauffeur Monica Picu is hierbij aanwezig!

Monica zal toeschouwer zijn van een gevarieerd programma, bestaande uit een welkomstavond, zakelijke conferentie, vrijetijdsdiners, prijsuitreiking, vrijetijdsrondleidingen en afgesloten met een Gala Award Diner.

Hét voorbeeld van een top tankwagen chauffeur

Als dank voor haar enthousiasme, kunde, vertrouwen en inzet is Van Waveren Transport verheugd aan te kondigen tankwagen chauffeur Monica genomineerd te hebben voor de Shell Smiling Stars Awards! Zij is het ultieme voorbeeld van hoe wij een tankwagen chauffeur graag bezig zien met hun beroep.

Tankwagen chauffeur Monica over het mooiste van haar vak

Eerder werd Monica ook geïnterviewd over haar rol als tankwagen chauffeur in de talkshow M, waar Margriet van der Linden het nieuws van de dag bespreekt. Op 9 december 2021 was het de Dag van de Vrachtwagenchauffeur. Daarom kwam Monica Picu aan tafel om over haar baan in de cabine te praten. Monica over het mooiste van haar vak: “Alles. Alles is het allermooiste, kan dat?! Het is een soort vrijheid die je hebt”. Bekijk hier het fragment: M • Do 9 dec 19:05

Het werk in beeld, de making-of van de promovideo

Ter introductie van onze Monica is er natuurlijk een professionele promovideo opgenomen waarin ze vertelt over haar baan als tankwagen chauffeur en waar ze uiteraard haar werkzaamheden in beeld brengt! Benieuwd naar hoe dat in zijn werk ging? Bekijk hieronder de making-of!

Over de auteur

admin administrator

Vacatures