Dag van de Vrachtwagenchauffeur 9 Dec 2021: onze chauffeurs weer in het zonnetje!

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 9 Dec 2021: onze chauffeurs weer in het zonnetje!

Op 9 december 2021 was er weer volop aandacht voor onze hardwerkende mannen en vrouwen achter het stuur van de vrachtwagen. En terecht. Want zij maken het verschil: Veilig onderweg. Bedankt!

Aandacht en publiciteit voor de vrachtwagenchauffeur

Wij bij Van Waveren Transport vinden onze chauffeurs goud waard en nemen dus ook dit jaar weer met een leuke actie deel aan de Dag van de Vrachtwagenchauffeur om zo een nieuwe traditie in gang te zetten om chauffeurs in een welverdiend zonnetje te zetten en tegelijkertijd de aantrekkingskracht van het beroep vergroten. Bedankt vrachtwagenchauffeurs! #JEBENTEENTOPPER #DVC2021

Onze chauffeurs zijn goud waard

Op de dag van de vrachtwagenchauffeur zat een van onze vrouwelijke chauffeurs, Monica Picu aan tafel om over haar baan in de cabine te praten bij de KRO-NCRV talkshow M waar Margriet van der Linden het nieuws van de dag bespreekt. Monica werkt bij ons in de brandstofdistributie in ploegendienst, dagdienst en nachtdienst. Monica vindt alles mooi aan haar vak als vrachtwagen chauffeur. Ze beschrijft de vrachtwagen als een rijdend kantoor. Alles wat je nodig hebt, heb je mee. Vooral jezelf natuurlijk. Je bent de directeur, je bent de manager, je bent de secretaresse, alles. Ze doet het werk al twintig jaar en houdt er erg van dat het uitzicht iedere keer anders is.

Voor de dag van de vrachtwagenchauffeur heeft ook Monica een prijs van ons gekregen, een verdiende verrassing . Want zoals ze zelf zegt: “Jullie gefeliciteerd met ons ;-)”

Meer aandacht voor het chauffeursvak

“Ik denk dat wij vooral van jongs af aan de kinderen moeten laten zien wat voor beroep dit is, hoe mooi dit kan zijn. Gewoon even laten zien wat wij daadwerkelijk doen. Misschien ook wel handig als je je rijbewijs gaat halen om iemand gewoon even een uurtje achter het stuur van de vrachtwagen te zetten. Gewoon aansluitend aan je rijbewijs. Om even te laten zien, kijk dit kan wel, maar dit, dit is het! Dat gevoel en dat apparaat achter je aan… Dat leer je niet uit een boekje, dat gevoel komt van binnenuit denk ik” aldus Monica over de aandacht die het chauffeursvak zou verdienen. Benieuwd naar het volledige interview met Monica? Bekijk het hier!

Ook wij zijn nog op zoek naar vrachtwagenchauffeurs voor onze tankwagens en tankcontainers! Zie hieronder onze actuele vacatures.

Vacature: Tankwagen Chauffeur

Als tankwagen chauffeur ga je brandstof laden en lossen om het wegverkeer op gang te houden. Dit is een belangrijke taak, je bent flexibel, volgt alle veiligheidsvoorschriften nauwkeurig en bent bezig met de administratie.

Vacature: Tankcontainer Chauffeur

Als tankcontainer chauffeur vervoer je voornamelijk chemicaliën naar klanten in Nederland, Duitsland, België en Frankrijk. Je vertrekt op zondagavond of maandagochtend en komt op vrijdag of zaterdag weer terug. Meer informatie?

Over de auteur

admin administrator

Translate »