Nieuwste investering: 6 brandstofopleggers en 2 containerchassis van LAG Trailers

Nieuwste investering: 6 brandstofopleggers en 2 containerchassis van LAG Trailers

Van Waveren Transport investeerde onlangs in 6 brandstofopleggers en 2 containerchassis bij LAG Trailers. De aankoop geeft volgens LAG blijk van een ambitieus zicht op de toekomst, dankzij een focus op technologie en rendement.

LAG leverde de eerste 4 opleggers af van een serie van 6 brandstoftrailers. We zetten de brandstofopleggers hoofdzakelijk in voor het bevoorraden van Shell tankstations. Es van Waveren: “Veiligheid, kwaliteit van dienst en product gaat voor alles. Het belang van ons custom-made concept kan en mag hierbij niet onderschat worden. De apparatenkast is een ergonomisch hoogstandje en volledig afgestemd op ons dagelijks werk.”

Vernieuwde technologie

De opleggers zijn voorzien van vernieuwde technologie die de veiligheid van chauffeur, omgeving en het product garandeert. Een absoluut technologisch hoogstandje is de meetinstallatie met ContRamix-technologie die contaminatie van het product vermijdt. De Bartec SAFE software voorkomt foutieve stortingen dankzij het gebruik van SAFE Tags. De LAG-oplegger is tevens voorzien van OTA (Over The Air) software-updates.

Naast de fuel-trailers investeerden we ook nieuwe containerchassis aan bij LAG Trailers. We kozen hierbij uitdrukkelijk voor het 2019 concept van de LAG containerchassis. We zijn zeer enthousiast om het nieuwe concept van LAG in te zetten. Dankzij het lage eigengewicht maximaliseren we onze laadcapaciteit. Het nieuwe chassis, met allerhande toebehoren zoals slangen en slangenkokers, weegt slechts 3150 kg.

Uitbreiding van de huidige transportvloot

De aankopen zijn geen vervangingsopdracht maar een uitbreiding van de huidige transportvloot. Van Waveren Transport blijft groeien. Een jonge vloot zorgt voor een positieve uitstraling. En dankzij de uitbreiding kunnen wij de inzet bij onze klanten verhogen. De keuze voor LAG Trailers bleek logisch. Wij hebben een hechte band, partnership en blind vertrouwen in de LAG producten en service.

Over de auteur

admin administrator

Translate »