NK Veiligste chauffeur 2020 verplaatst naar 2021

NK Veiligste chauffeur 2020 verplaatst naar 2021

De uitbraak van het coronavirus heeft een enorme impact op de gehele maatschappij, maar zeker ook op de sector Logistiek en Transport. Om die reden was eerder de start van zowel de campagne van de TVM Awards als de competitie van het NK Veiligste Chauffeur al tot nader order uitgesteld. 

TVM verplaatst NK

Gezien de huidige situatie heeft TVM besloten om het NK Veiligste Chauffeur door te schuiven naar 2021. Ook het geplande evenement in Assen op 26 september 2020 komt hiermee te vervallen.

De twee andere TVM Awards (Veilig Transport en Ridder 2020) werden nog wel uitgereikt, aan respectievelijk een onderneming en een chauffeur die zich hebben onderscheiden op het gebied van veiligheid. 

De uitreiking vond kleinschalig plaats en werd gedeeld via social media. Op deze manier kon in deze zware tijd toch nog waardering getoond worden aan chauffeurs en (transport)ondernemers.

Op 11 Oktober was de laatste dag om een kandidaat te nomineren voor de TVM Awards Ridder 2020 en Veilig Transport.

Heldhaftige actie A28 bij Leusden

Tommy Heineman uit Alphen aan den Rijn won de TVM Award Ridder 2020. De beroepschauffeur krijgt de titel voor een heldhaftige actie die hij eerder dit jaar op de A28 bij Leusden verrichtte. Tommy bracht met zijn vrachtwagen de auto van een onwel geworden vrouw rustig tot stilstand tegen de vangrail.

GVT Group of Logistics wint de TVM Award Veilig Transport! Het Brabantse familiebedrijf heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in de GVT Academy. In het eigen opleidingscentrum worden werknemers, onder wie zo’n 500 beroepschauffeurs, opgeleid en getraind. Onder andere vanwege dit initiatief en de algehele veiligheidscultuur binnen het bedrijf werd GVT Group of Logistics genomineerd voor de TVM Award Veilig Transport.

Over de auteur

admin administrator

Translate »