Onze chauffeur Aad Maarleveld winnaar Shell FuelSave Driver Competition 2014

Onze chauffeur Aad Maarleveld winnaar Shell FuelSave Driver Competition 2014

Aad Maarleveld, chauffeur van Van Waveren Transport uit Amsterdam is de winnaar van de Shell FuelSave Partner European Driver Competition 2014.

Brandstofverbruik reductie

De drie maanden durende wedstrijd wordt georganiseerd om chauffeurs aan te moedigen hun brandstofverbruik te reduceren. Door samen te werken met hun managers en aan de hand van feedback van Shell FuelSave Partner, een geavanceerd telematicasysteem voor brandstofmanagement, wordt hun brandstofzuinige rijgedrag verbeterd.

Meer dan 1.100 vrachtwagenchauffeurs uit heel Europa

Maarleveld won de wedstrijd van negen andere nationale kampioenen uit heel Europa tijdens de grote finale in Berlijn. Michael Joichl van titelverdediger Rewe International Lager und Transportgesellschaft in Oostenrijk zat hem dicht op de hielen met de tweede plek. Carsten Stenbjerg van KD Logistik APS in Denemarken veroverde de derde plaats. Meer dan 1.100 vrachtwagenchauffeurs uit het hele continent deden mee aan de wedstrijd van dit jaar.

‘Ik ben er ontzettend trots op dat ik de winnaar van de Shell FuelSave Partner European Driver Competition 2014 ben’, zegt Aad Maarleveld. ‘De manier waarop je rijdt heeft een grote impact op de hoeveel brandstof die je verbruikt, dus het is belangrijk om constant nieuwe manieren te zoeken om je rijstijl te verbeteren.’

Beloning voor zowel Aad Maarleveld als al onze chauffeurs

Met zijn prestaties wint Aad Maarleveld een reis naar een Ferrari Driving Challenge, terwijl ons bedrijf is beloond met de mogelijkheid om meer van onze chauffeurs een eendaagse gespecialiseerde trainingscursus in zuinig rijden te laten volgen.

Over de auteur

admin administrator