Ridders van de Weg 2019 in nieuw jasje

Ridders van de Weg 2019 in nieuw jasje

Dit jaar helaas geen bronzen, zilveren of gouden onderscheidingen voor onze chauffeurs. Het initiatief van de reguliere Ridders van de Weg onderscheidingen zijn vervangen voor een landelijke zoektocht naar de TVM Award Ridder 2019

TVM Award Ridder 2019

Deze award is bestemd voor een chauffeur die zich verdienstelijk heeft gemaakt voor transportveiligheid. Bijvoorbeeld doordat hij of zij lange tijd schadevrij heeft gereden, maar ook door bijvoorbeeld een heldhaftige actie op de snelweg. Kandidaten kunnen via www.tvmawards.nl genomineerd worden. Zie hieronder ook de oproep van ambassadrice Hélène Hendriks.

TVM Award Veilig Transport

De TVM Award Veilig Transport is bestemd voor een organisatie of (transport)onderneming die zich vanuit haar maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft ingezet en iets heeft betekend voor transport- en verkeersveiligheid. Ook hiervoor kunnen kandidaten worden voorgedragen.

Meer transport- en verkeersveiligheid

De TVM Awards zijn een een initiatief van TVM verzekeringen en heeft als primaire doelstelling een bijdrage te leveren aan meer transport- en verkeersveiligheid. De TVM Awards worden ondersteund door van Eijck International Car Rescue, Volvo Trucks Nederland, Conti Nederland (Continental), Transport en Logistiek Nederland (TLN), Veilig Verkeer Nederland en Advance Groep.

Over de auteur

admin administrator

Translate »